Почистващи препарати - Онлайн магазин - Konsumativite.com Вход | Регистрация

Общи условия

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА Konsumativite.com

 

Във връзка със задълженията за предоставяне на информация по чл. 4 от Закон за електронна търговия, фирма Райт Клинийнг ООД предоставя следната информация:

Име: Райт Клинийнг ООД
ЕИК: 200500255
Седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ, област София (столица), община Столична, гр. София 1309, район р-н Илинден ж.к. ФОНДОВИ ЖИЛИЩА, бл. 4, ет. 6, ап. 22
Данни за кореспонденция: email адрес: office@konsumativite.com телефон: 02/ 891 17 62; 0877 67 13 27; факс: 02/ 423 42 06

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в онлайн магазин Konsumativite.com.
С използването на онлайн магазин Konsumativite.com, Вие приемате и сте съгласни с тези условия.

Този документ съдържа Общите условия, според които Konsumativite.com предоставя продукти на потребителите си чрез онлайн магазина на адрес в интернет www.konsumativite.com, наричан по-долу за краткост МАГАЗИН. Всеки който зареди в ползваното от него техническо устройство интернет адреса www.konsumativite.com ще наричаме за краткост ПОТРЕБИТЕЛ.

При зареждането на която и да е страница от МАГАЗИНА с вградените хипер-връзки в тях, както и в другите страници на www.konsumativite.com или чрез ползването или заплащането на продукти или услуги предлагани от него Потребителя се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Потребителите се идентифицират с цел определяне на изявлението му за приемане на Общите условия и се извършва чрез съхранените в лог-файловете на сървъра www.konsumativite.com IP адрес на потребител, както и друга информация.

Правила за използване на сайта

www.konsumativite.com, като собственик на МАГАЗИНА Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел. Необходимо е да спазвате и се съобразявате с всички права и съответните означения. Не се разрешава материалите от МАГАЗИНА да се променят по никакъв начин, да се разпространяват публично, да бъдат копирани или да се раздават за каквато и да обществена или търговска цел без съгласието на собственика. Употребата на публикуваните в МАГАЗИНА материали в други сайтове без съгласието на собственика е забранена. Предоставяната услуга от МАГАЗИНА е валидна за Република България.

Права и отговорности на страните

www.konsumativite.com има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти, услуги и цени.

Част от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За допълнителна информация можете да се свържете с нас на посочените координати за контакти.

Ограничение на отговорността

МАГАЗИНА, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети включително, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на МАГАЗИНА. В случай, че в следствие на използването на МАГАЗИНА, или продукти от него от ваша страна доведе до възникването на вреди ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

С цел закупуването на продукти Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. МАГАЗИНА използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Понякога ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка за продукти или услуги.

Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

Хипер-връзките от МАГАЗИНА към интернет сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство и/или с рекламна цел. Ако използвате тези хипер-връзки, www.konsumativite.com не поема никаква отговорност за тях или тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, Потребителя прави това изцяло на своя отговорност.

Промяна на цени на стоки

www.konsumativite.com има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация, МАГАЗИНА има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива.

Намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена под старата, която е зачертана.

www.konsumativite.com може да променя Общите Условия по всяко време без предупреждение към регистрираните потребители и посетители в портала. Потребителят има задължението да посещава периодично страницата с Общите условия, за да се запознае с евентуални промени.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП www.konsumativite.com Ви предоставя следната информация:

1. Основните характеристики на продуктите са описани в страницата за представяне на съответния продукт.

2. Цената на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт.

3. Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките. Те са описани отделно в поръчката и се начисляват към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане.

4. При използване на предоставените средства за комуникация с нас няма никаква начислена допълнителна стойност.

Отказ от поръчани продукти

Потребителя има право да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им в случай, че те не са използвани, не е нарушавана цялостта на опаковката им и във вида, в който е получена и условията по чл.55 (ал.1) от ЗЗП. Това може да се извърши на зададените за контакт в МАГАЗИНА начини. Транспортните разходи при този случай са за сметка на Потребителя и се заплащат на куриера при вземането им за транспортиране обратно на МАГАЗИНА. Платената сума се възстановява на Потребителя според начина на плащане с изключение на транспортните разходи.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, МАГАЗИНА се ангажира той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстанови заплатената от Потребителя стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Потребителя е упражнил правото си на отказ.

При несъответствие на получените продукти с поръчаните МАГАЗИНА заменя продуктите за своя сметка без допълнителни такси за Потребителя.

При липса на поръчни продукти от Потребителя МАГАЗИНА може да предложи алтернативни продукти на същата стойност. Ако Потребителя откаже да замени продуктите, МАГАЗИНА възстановява заплатената сума.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Условия за доставка

За да направи поръчка, заявителя трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката ще бъде извършена от куриер в посочения от подателя час на доставка. Ако това се окаже невъзможно представител на магазина ще се свърже с подателя за уточняване на друг ден и час за доставка.

Райт Клийнинг ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Econt Express за разнос на поръчки в цяла България. Клиентите на Мода Гуера ЕООД получават пратките си до 2 /два/ работни дни за всички населени места в България без изключение!

Преференциална цена за куриерска услуга за страната е 6.24 лв. /до 1 кг./ до врата на клиента. Преференциална цена за куриерска услуга за страната до офис на Econt Express е 5.04 лв. /до 1 кг./ /Цените са без включено ДДС. Към оферираните цени могат да се начислят допълнитени такси, при положение, че пратката тежи над 1 кг. или клиента иска определен час за доставка съгласно тарифата на Econt Express/. Куриерската фирма Econt Express доставя пратките на посочените адреси на клиентите на Райт Клийнинг ЕООД всеки работен ден, поръчки направени в почивните дни се обработват първия работен ден.

Приемане на поръчки

Всички поръчки, които подавате към www.konsumativite.com се обработват автоматично от Системата и се считат за приети, с получаване на email съобщение на адреса, който потребителя е посочил в регистрационната си форма.